Kant en klare saus 4 kazen
150 gram
Ragu toscana
Ragu toscana
Elke regio kent zijn eigen pastasaus. Naast de meest beroemde bolognese zijn er daarom talloze recepten.
Deze saus komt uit toscane en wordt gemaakt met 3 soorten vlees; runder en varkensvlees, varkenssaucijs en kippenlevertjes.
De levertjes overheersen niet qua smaak. Perfect uitgebalanceerd.
350 gram
Pesto van gedroogde tomaten en pistache
190 gram
Een hartige pesto (zoutig) met radicchio (roodlof) en speck ( tiroler ham).
Voor een snelle pasta.
190 gram
Pesto venkel (finocchiett0)
Pesto venkel (finocchiett0)
Pesto van wilde venkel uit Calabrië
135 gram
pistache pesto
pistache pesto
Pesto van pistachenootjes. Natuurlijk om een pasta al pesto te maken maar deze heerlijke hartige smaak kan zoveel meer. We zien hem bijoorbeeld veel gebruikt worden bij de burrata.
190 gram
Salsa romana
Salsa romana
Tomatensaus met pancetta
530 ml
Bewaren in de koelkast en goed doorverwarmen
Salsa puttanesca
Tomatensaus met ansjovis, kappers en zwarte olijven.
Inhoud 530 ml
Bewaren in de koelkast en goed doorverwarmen voor gebruik.
Polpette sarde
Polpette sarde
Gehaktballetjes in tomatensaus op Sardijnse wijze gekruid.
Bij de pasta, rijst, met een stuk brood en salade of bij de borrel.
Bewaren in de koelkast. Goed doorwarmen voor consumptie.
720 ml
Venusschelpjes in tomatensaus 110 gram